Vuokraa uniikki, moneen käyttötarkoitukseen soveltuva tila!

Kehitysvammaisteatteri La Stradan tilat ovat vuokrattavissa myös muille esiintyville ryhmille harjoitus- tai esitystiloiksi. Tilat sopivat erinomaisesti myös muuhun yksityis- tai yrityskäyttöön. Tila sopii esimerkiksi orkesterien ja teatteriryhmien treeni- ja esiintymistilaksi, stand-up -esityksiin, kurssien ja tapahtumien järjestämiseen, perhe- ja sukujuhliin sekä yritystilaisuuksiin. Sijainti Pyynikintorin tuntumassa, Keskustorille 1,5 km.

Tilat: Kaikkiaan tilat 400 m². Teatterin katsomo on n. 136 -paikkainen. Katsomossa pyörätuolipaikkoja 4-6. Lavan koko on n. 8 x 8 m. Käytössä on keittiö perusvarusteineen: keskikokoinen jääkaappi sekä lisäksi toinen pienempi esim. juomille. Kahvinkeitin, vedenkeitin, mikro, astiat, aterimet. Pieni erillinen uuni. Astiat n. 70:lle henkilölle. Kahvilakäytössä paikkoja n. 40:lle henkilölle. Käytössä aulassa 2 WC:tä. Pukuhuoneet ja niiden yhteydessä WC ja suihku. Tilat ovat alakerrassa, juhlia voi aina pikkutunneille asti. Liikuntaesteiselle käytössä on porraskiipijä, joka mahdollistaa pyörätuolilla siirtymisen portaissa.

Teatterin ääni- ja valotekniikka: mikseri: Allen & Heath MixWizard 10 kanavaa + 2 RCA + 4 monitorikanavaa, päätevahvistin: 2 channel R500 PLUS reference amplifier, kaiuttimet: 2×2 plus 1×1 matalataajuudet, Martin Audio ICS300 400 w, monitoreina 4 kpl EV:n ns. ”saippuapaloja”, valot: yksikanavaisia Par64 -freshnellejä ja profiileja, joiden suuntaus on sovittava erikseen.

Jos tarvetta on tilan lisäksi myös ohjelmalle, tarjoamme La Stradan esitys-/tila-/väliaikavirvoke -paketin. Kevään ohjelmistossa on Mika Waltarin Gabriel, tule takaisin huikeana musiikkinäytelmänä. Väliajan virvokkeet sovitusti. Omat ruoat ja juomat voi halutessaan tuoda.

Tilan päivävuokra sopimuksen mukaan, tuntimäärästä ja tilan käyttötavasta riippuen.

Jos tilaat La Stradan oman esityksen, lippuhinnat ovat alle 50 katsojan esityksissä 20/15 € henkilö, tai suuremmissa yli 50 katsojan esityksissä sopimuksen mukaan. Kun varaus peruutetaan viimeistään 2 viikkoa ennen varausajankohtaa, joudumme veloittamaan 50 % sovitusta kokonaishinnasta. Varauksen alkuun ollessa alle 2 viikkoa, joudumme peruutustilanteessa veloittamaan koko hinnan. Tilan siivouksesta huolehtii asiakas itse tai vaihtoehtoisesti vuokranantaja, jolloin veloitus 100 €. Avaimen katoamisesta veloitamme 50 €. Varaus on molempia osapuolia sitova kun La Strada on toimittanut varaajalle varausvahvistuksen (sähköpostitse).

Teatteri La Strada huokuu ainutlaatuista tunnelmaa ja antaa kulttuurihistoriallisessakin viitekehyksessä jännittävät puitteet monenlaiselle tapahtumalle. Kysy lisää ja tule katsomaan. Suunnitellaan sinulle sopiva kokonaisuus!

La Strada, Pirkankatu 18, 33210 Tampere

p. 045 310 2931

lastrada.teatteri@gmail.com

anupanula@gmail.com

Valikko