UUTISIA

Tiistai 11.9.2012

La Strada sai lahjoituksena porraskiipijän
Tampereen ortodoksinen seurakunta lahjoitti kehitysvammaisten teatterille La Stradalle porraskiipijän.Seurakunnan kirkkoherra Markku Toivanen siunasi lahjoitetun porraskiipijän Teatteri Pirkassa. La Stradan väki testaili porraskiipijää käyttöönottotilaisuudessa todeten laitteen oivaksi apuvälineeksi portaissa liikkumiseen. Porraskiipijä, eli eräänlainen pyörätuolin alle asennettava akkukäyttöinen telaketju takaa jatkossa sen, että vaikeastikin liikuntavammainen katsojakin pääsee kellaritiloissa sijiatsevaan teatteriin.

La Strada -teatterin johtaja Anu Panula kertoo, että lipunvaraajat ovat kyselleet pyöätuoliväen mahdollisuuksista päästä katsomoon.

- Lahja on mieluisa, ja ortodoksikirkon ele erittäin kaunis. Porraskiipijälle olisi ollut tarvetta aiemminkin, mutta nyt saimme sen kreivin aikaan. Seuraava juttumme tulee ensi-iltaan talvella, ja sitä ennen lähdemme toitottamaan ympäri kaupunkia, että meille pääsee myös pyörätuolilla katsomaan esityksiä, Panula iloitsee.

Lopuksi La Stradan näyttelijät esittivät kiitoslaulun viulun säestyksellä.

Teatteri La Strada kiittää lahjoitksesta!


La Stradalle vuoden
Kulttuuriteko-palkinto

Tampereen kaupunki myöntää vuosittain Kulttuuriteko-palkinnon, jonka perusteena on jokin erityinen ponnistus kulttuurin alueella. Palkittavaa ovat voineet ehdottaa kuntalaiset. Päätöksen palkittavasta tekee sivistys- ja elämänlaatupalvelujen lautakunta. Tänä vuonna ehdotuksia tuli 108 kpl, josta La Strada valittiin Vuoden Kulttuuriteoksi 2011. La Strada kiittää ja kumartaa!


Etusivulle / Ohjelmisto / Näyttelijät / Historia / Yhteystiedot